Ein©

Deze knowhow draagt het Ecomark-label. Deze certificatie getuigt van de voorbeeldfunctie die gevolgd moet worden op het vlak van duurzame ontwikkeling.
einwood

De Ein©-technologie ontstond 30 jaar geleden in Japan, onder impuls van Nishibori Sadao. Deze speler op de houtmarkt wou het gebruik van tropisch hout terugschroeven, dat in zijn ogen niet eindeloos kon aanhouden. De uiterst langzame groei van deze boomsoorten is immers niet verenigbaar met de toenemende vraag van de markten. De bedoeling was dus om snelgroeiende boomsoorten, die ter plaatse beschikbaar zijn, te valoriseren. Op basis hiervan werd een ongeziene houtbehandelingstechniek op punt gezet voor de productie van massieve planken.

Vandaag maken 14 fabrieken gebruik van dit proces, dat voortdurend wordt verbeterd. Momenteel bieden ze samen 150 verschillende profielen aan, goed voor bijna 2 000 000 m² terrassen per jaar.

Deze knowhow draagt het Ecomark-label. Deze certificatie getuigt van de voorbeeldfunctie die gevolgd moet worden op het vlak van duurzame ontwikkeling.

Eco mark + JIS A 5741

Deze certificatie garandeert dat de producten geen giftige stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het certificaat wordt volgens strenge criteria afgeleverd door een comité samengesteld uit universitairen, regeringsleden, leden van consumentenverenigingen en industriële experts.

Eco Mark verzekert u dat het product volkomen veilig is voor de gezondheid, zowel binnen als buiten, en voor minstens 80% uit gerecycleerde grondstoffen bestaat (hout en polymeren). De Geolam©-producten bevatten dus geen chloor, CFK's of andere oplosmiddelen die men bijvoorbeeld in PVC terugvindt.


Contact

BEWOOD®
info@bewood.be

4190 Ferrières
Belgïe

Tel. : +32 498 06 28 06

Bestek

Ontvang snel een offerte op maat

Realisatie

Ontdekken ons werk

Downloads

Brochures en documentatie